Makutestissä ”Idea pale ale”

Testissä Pyynikin käsityöläispanimon kustomina valmistama idea pale ale.

Mainostoimisto Propaganda teetätti joululahjoiksi hieman (=1000plo) indian pale alea. Tai kuten mainostoimisto sen brändäsi, idea pale ale. Minulla oli jäänyt laatikkoon yksi pullo, joten maistelin sen tällä kertaa hyvin analysoivasti. Näissä kustomina tehdyissä on jippona se, että tämä ei ole täysin samaa kuin kaupan hyllyiltä löytyvä vaan jokaisen erikoiserän reseptiä tuunataan hieman. (Myöskään prosenteista en ole varma, tämä on 4,7%.)

Ja hyväähän tämä oli! Itse juon yleensä Karhua tai vehnäoluita. (Tummat eivät ole ollenkaan minun juttuni.) Mutta tämä pale ale oli vallan hyvä omassa kastissaan. Jotenkin en ole tykännyt pale alejen sivumausta, mutta tässä se oli jotenkin raikkaampi tms. erilaista.

Täytynee ostaa hieman erilaisia aleja testiin jos löytäisi sieltä sen täydellisen.

TUOMIO

Rating 3

Kai tälle olisi voinut myös viisi tuoppia antaa, mutta ihan minun juttuni tämä ei ollut.

Category : Ihmiskokeet, Juoma
Tags : ,