Hampurilaiset, erä 2

Mitenkäs sitten ne ”pikaruokahampurilaiset”?

Vaimoni on Pietarsaaresta. Pietarsaaresta tulee myös Friends & Brgrs. Ravintolan tyylinä on ”fast casual”.

Fast Casual -ravintolan ideana on, että ruoka valmistetaan aina tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että pihvin paistaminen, leivän paahtaminen ja ranskalaisten friteeraus aloitetaan vasta kun olet jättänyt tilauksesi.

Lauantaina saimme ruokamme alle 10 minuutissa, sillä loppu kaupunki taisi olla juhlistamassa lakkiaisia. Kauemmin kuin mäkkärissä joutuu odottamaan, mutta ei paha aika. Millainen tämä hampurilainen sitten on? Erittäin hienoista raaka-aineista valmistettu. Ja se maku. Taas 10+ ja ranskalaiset ovat parhaimmat syömäni.

Myös Helsinkiin on avattu Friends & Brgrs. Seuraavalla kerralla pitää käydä testaamassa siellä onko laatu yhtä kohdallaan isommalla volyymillä.

Kysymykseni kuuluukin, koska Tampereelle?

Category : Ruoka