Klassinen parranajo

Sain Shave Club Finlandista tilaamani parranajosetin. Pistetään se testiin…

Pojat lähettivät Starter kitin minulle ystävällisesti heti, mutta on ollut sen verran kiirettä että parta on ajettu viime viikkoina lennosta mahdollisimman nopeasti. Viime torstaina minulla oli viimein aikaa korkata paketti ja nauttia kunnon parranajosta.

Ensimmäinen reaktio pakettia avatessa oli wau. Paketti oli mietitty alusta loppuun kuten tämän brändin kuuluukin. Nätti ja yksityiskohtainen paketti. Ja välineet olivat hienot ja firman nimi toistui tuotteissa.

Ja millainen prosessi olikaan? KATSO VIDEO! (Lopussa tulee ohjekortin pointit.)

Miltä se sitten tuntui? Käytin vähän liian vähän saippuaa ja varmaan siksi terä vähän nyppäsi välillä. Mutta ei pahasti. Lopputulos oli todella sileä, eikä naamassa ollut yhtään punoittavaa kohtaa saati että olisi haavoja olisin saanut aikaan. Tämä oli kyllä hieno ja ennen kaikkea miehinen kokemus. Ensi kerralla vielä vähän paremmalla keskitymisellä ja veikkaan että homma on aikaslailla hanskassa.

Millä minä olen ennen homman hoitanut? Vuosien varrella paras löytämäni höylä on ollut tämä Gilletten Mach3 eli kolmen terän versio. Se neljän terän malli ei ole omalle parralle (paksu ja nopeasti kasvata) sopiva vaan repii liikaa. (Kerran lainasin reissussa vaimon säärille tarkoittettua kertakäyttöhöylää ja se vasta kokemus olikin…)

Gillette

Vanhoista minä en luovu vieläkään vaan pikaiset ajot hoidetaan jatkossakin Gilletellä ja uudella homma hoidetaan aina kun aikaa nauttia tekemisestä.