Videot Canonin voimin

Minusta on näköjään tullut Canonman.

Ostin keväällä uuden videokameran. Pitkän valintaprosessin jälkeen päädyin uudelleen Canoniin. (Vanhasta hukkui ensin laturi ja myöhemmin tilatut uudet akut zippasivat.) Yhtenä kriteerinä tälle Legrialle oli lupaus astetta paremmasta hämäräkuvauksesta eli periaatteessa pitäisi saada kuvaa myös vähän hämyisemmältä stand up -klubilta.

Alkukesästä ostin myös pikkukameran. (Meillä on kaapissa myös Nikonin järkkäri, mutta se on vähän turhan iso kanniskella mukana jokapäiväisesti.) Taas oli edessä armoton arpominen. Ja lopulta päädyin tähän Canonin PowerShottiin. Kuvanlaatua kehuttiin ja yhtenä kriteerinä oli että kamerassa pitää olla wifi. Eli nyt voin yhdistää kameran ja puhelimen ja saan kuvat/videot heti puhelimeen ja siitä someen ilman tietokonetta.

Näillä eväillä syntyy Youtubeen materiaalia Punchline for lifelle.

Lue myös: Canonmanin seikkailut

Category : Elämä
Tags : ,