Äänestä minut töihin Finnmatkojen hotellitestaajaksi!

Finnmatkat etsii hotellitestaajaa, joka matkustaa heinäkuussa Kreetalle raportoimaan sosiaaliseen mediaan millaiset puitteet on viettää lomaa aikuisille tarkoitetuissa Sensimar-hotelleissa. Minut valittiin yli 500 hakijan joukosta yhdeksi viidestä ehdokkaasta!

Äänestä minua Iltalehden sivuilla!

PÄIVITYS: Äänestys on päättynyt, en voittanut :( Kiitos kaikille äänistä ja jaoista!

 

Kuka on Antti?

 

Olen 35-vuotias tamperelainen stand up -koomikko. Olen tarinankerronnan ammattilainen! Rakastan matkustamista ja nautin suuresti hyvästä ruuasta ja juomasta. Sekä itse tehtynä että muiden valmistamana. Matkustellessa pääsen nauttimaan uusista kulttuureista ja testaamaan paikallisia herkkuja ennakkoluulottomasti.

Matkustaessa olen hyvin kriittinen mm. hotellin kunnon, sijainnin sekä aamupalan suhteen. Mottoni on ”lentää voidaan halvalla, mutta kohteessa ei kitsastella”. Olemme lapsettomia, joten tällainen aikuisille tarkoitettu kohde on kuin luotu meitä varten. Reissuillamme tutustumme suosittujen nähtävyyksien lisäksi paikalliseen elämään mm. kierrellen markkinoita ja etsien niitä turistikartan ulkopuolelle jääviä nähtävyyksiä.

Minut löydät sosiaalisesta mediasta mm. seuraavista palveluista:

Näissä kanavissa pääset tutustumaan tuotoksiini ja seuraamaan hakuani. Ja (toivottavasti) kuukauden päästä työtäni!

Miksi äänestää Anttia?

Minä teen kohteista sellaisia videoita kuin te haluatte. Kysyn vaihtoehtoja ja ideoita ja toteutan niistä parhaat. Koska teitä sinne on tarkoitus houkutella, niin esittelen teitä kiinnostavia asioita. Osaan löytää ja luoda parhaat tarinat ja olen niin sosiaalinen, että saan muutkin kertomaan tarinansa jaettavaksi.

Koomikkona olen tottunut tekemään materiaalia laajalle yleisölle. Osaan ajatella mitä mikäkin ikäryhmä haluaa. Tiedän miten naisten ja miesten kiinnostukset eroavat toisistaan. Materiaalini skaala on hauskoista videoista asiapitoisiin teksteihin ja kaikkea siltä väliltä. Jokaiselle jotakin!

Minulla on pilkettä silmäkulmassa kun kuvailen reissuillani videoita ja räpsin kuvia. (Sekä kännykällä että järjestelmäkameralla.) Osaan myös tuottaa asiallista sisältöä kun sen hetki tulee. Parhaat valokuvat ovat päätyneet kotiseinälle kehyksiin.

Mukaan reissulle lähtee vaimoni, joka on tottunut kuvaamaan edesottamuksiani. Hän on toimittaja, joten hänen kynästään saatte lukea pidemmät kirjalliset tarinat. (Tai ainakin hän oikolukee minun satuni.) Alta löytyvistä kuvista päätellen en myöskään ole kovinkaan tiukkapipoinen julkaisujeni suhteen.

Kreetalla näkisitte minut: uima-altaalla rentoutumassa, nauttimassa hyvää ruokaa (ja juomaa), Les Millsissä (vaimo saattaa joutua suorittamaan tämän), hemmotteluhoidoissa, kiertoajeluilla, rannalla, kaupungin sykkeessä, nähtävyyksillä. Vyölaukkuni(!) kanssa sulaudun täydellisesti joka paikkaan. Ja tämän kaiken jaan kanssanne kuvin, videoin ja tekstein. Jopa livevideoin.

Ja mikä oleellisinta, osaan tehdä mielenkiintoista materiaalia sosiaaliseen mediaan! Tutustu kanaviini alta!

Seuraa etenemistä sosiaalisessa mediassa

Hotellitestaajan valinnan etenemistä voit seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #suomenparasduuni esim. Instagramissa ja Twitterissä. Pääset tutustumaan millaista materiaalia ehdolla olevilta henkilöltä olisi luvassa. Kannattaa myös kurkkia Finnmatkojen omat kanavat.

Tämä pesti kuulostaa täydellisesti minun hommaltani! Alla tekemäni hakemus, jonka perusteella minut valittiin, sekä muutamia matkakuvia.

Reissukuvia vuoden ajalta

Viimeisen vuoden sisään olemme viettäneet muutaman pitkän viikonlopun ulkomailla. Ohessa hieman muistikuvia ko reissuilta.

 

Toukokuu 2015 Tallinna + Saarenmaa

 

Lokakuu 2015 Lontoo

 

Joulukuu 2015 Wien

 

Tammikuu 2016 Lontoo

 

Maaliskuu 2016 Kööpehamina

 

Toukokuu 2016 Amsterdam

 

Saman reissun Deventer

 

Maailman paras hampurilainen

Reissailun ohessa missioni on löytää maailman paras hampurilainen. Hampurilaisten TOP-3 tähän mennessä:

1) The Butcher (Amsterdam) 2) Honest Burgers (Lontoo) 3) Ohana (Tampere)

amsterdam-5

 

Kiitos kun jaksoit kelata tänne asti ❤️ Muista äänestää!