Kävimme Amsterdamissa. Pääsin syömään tähän astisen elämäni parhaan hampurilaisen.
-
-
Tänään näytän teille miten syntyy tuollainen BBQ-kastike.
-
Juhannuksen toinen päivällisvieras oli flank steak. KATSO VIDEO!
-
Satoi tai paistoi, Antin grilli lämpiää.
-
Keskustassa päivisin hengaillessa välillä eteen iskee valinnanvaikeus.
-
Mitenkäs sitten ne ”pikaruokahampurilaiset”?
-
Se on minulle se juttu.
-
Meat & Onion. (Kuvassa pizzan valmistumisprosessi.)
-
Tänään nautin aamiaiseni Tammerkosken ja Hämeenkadun kulmilla.
-
Putsasin viikonloppuna grillin odottamaan kesän rientoja.
-
Sampsa ilmoitti aamulla, että ”housut jalkaan, olen parkkipaikalla odottamassa”.
-
Kesä tekee tuloaan, ennakkomaistoin palan taivasta: 4Delin sinihomejuusto-savupaprika-raakamakkaraa. Grillikaudesta tulee nannaa. #omnomnom
— Antti Syrjä (@sakari) 3. toukokuuta 2015
12